• Over ons
  • Contact
  • Bedrukt
  • SUP
  • Retourneren
  • Inloggen

Retour sturen van een product

Wanneer mag een product teruggestuurd worden?

  • Binnen 14 dagen na levering
  • Als u niet tevreden bent (om wat voor reden dan ook)

Binnen 14 dagen

We geven je 14 dagen retourrecht op al onze producten. Dit is een service, omdat wij als B2B leverancier niet wettelijk verplicht zijn retouren te accepteren. U mag het binnen die 14 dagen aan ons retourneren als u niet tevreden bent. Echter, voor producten die dusdanig beschadigd zijn of gebruikssporen bevatten die verder gaan dan die nodig zijn om de werking, kenmerken of aard van het product vast te stellen, bent u aansprakelijk. Hiervoor behouden wij ons het recht voor om kosten in rekening te brengen. Laat u binnen 5 werkdagen weten dat u van de koop afziet dan heeft u na deze mededeling nog 14 dagen om de producten terug te sturen. Blijkt bij binnenkomst van de bestelling dat u verkeerde producten hebt besteld? De doos is door u opengemaakt en de binnenverpakking is nog wel ongeopend? Ja, u mag dit product retourneren. Maakt u ook de binnenverpakking of verzegeling open en gaat u de disposables daadwerkelijk testen, dan is de doos ‘gebruikt’ en behouden wij ons het recht om de producten te weigeren voor retour. Omdat onze producten in aanraking komen met levensmiddelen kunnen wij de hygiëne van geopende verpakkingen niet waarborgen. U zult het product daarom moeten houden.

Hoe werkt retourneren?

We verzoeken u als eerste om het retourformulier in te vullen. Je kunt het retourformulier hier downloaden. Zonder een retourformulier kunnen wij uw retour niet behandelen.

Aankoopbedrag terugstorten

Zodra wij de producten hebben ontvangen in ons eigen magazijn worden deze gecontroleerd. Elke doos wordt geïnspecteerd of de inhoud nog correct is verpakt en de dozen onbeschreven zijn. Indien alles voldoet aan onze eisen voor retour worden de goederen geaccepteerd en zal onze administratie uiterlijk binnen 14 dagen de gelden van de producten aan u terug storten.

Bedrukkingen

Producten die voorzien zijn van uw eigen naam of logo kunnen wij niet retour nemen. Deze zijn speciaal voor u gemaakt en vallen buiten onze retour mogelijkheden. Is er een klacht op een bedrukt artikel dan verzoeken wij u om contact met ons op te nemen. Bij gegronde klachten in samenspraak met de fabrikant komen wij er altijd uit.

×